Suhomontažni sistemi za gradnjo prostorov na suhi način gradnje.

Suhomontažna dela

Suhomontažna dela delimo od lahkih pa do malo bolj zahtevnih del. Po navadi so suhomontažna dela ki so zelo zahtevna pri raznih dekorativnih izdelkih pa tudi izdelava mansarde ni vedno tako lahka še posebno, če je streha v osnovi malo slabše narejena ali pa pri starejši hiši, ki niso najbolj poznali kvalitete.

Suhomontažna dela so vse kar se tiče izdelovanje prostorov iz mavčnih plošč in pocinkanih profilov to pa je izdelava mansarde, idelava stenske obloge, izdelava spuščenih  stropov, izdelava pregradnih ali predelnih sten pa tudi izdelava napušča spada v suhomontažna dela. V Sloveniji poznamo kar veliko podjetji za suhomontažna dela in je včasih problem katerega izvajalca izbrati še posebno, če ga ne poznamo ne vemo kaj nam lahko naredi in kolikšna je njihova kvaliteta. Zato priporočam, da vzamete podjetje, ki ima že nekaj uspešnega dela za sabo in nekaj dobrih referenc.

Suhomontaža v našem podjetju lahko zagotovo trdim, da je kvalitetna, ker so naše stranke vedno zadovoljne z našo kvaliteto tudi na dolgi rok ne samo takrat ko odidemo iz stanovanja.

%d bloggers like this: